Français Română

Compania

Compania

Societate cu capital românesc integral privat, înfiinţată în 1994, SC LICOFRIG SRL a devenit în timp un simbol al profesionalismului şi calităţii în domeniul tehnicii frigului, ventilaţiei, climatizării si instalaţiilor termice.

LICOFRIG furnizează servicii complete în aceste domenii, integrând activităţile de consultanţă, proiectare, comercializare, producţie, punere în funcţiune, asistenţă tehnică, întreţinere şi exploatare pentru aceste instalaţii şi producţie de echipamente frigorifice comerciale.

Licofrig este localizată în Braşov, o zonă cu veche tradiţie germană având în prezent o puternică evoluţie economică, multe companii din vestul Europei deschizându-şi fabrici de producţie aici. În acest climat economic caracterizat prin competitivitate, tehnologie şi standarde ridicate, Licofrig reuşeşte să se impună prin calitate, preţuri concurenţiale şi flexibilitate.

Angajaţii noştri au experienţa şi cunoştinţele tehnice necesare pentru a realiza orice tip de lucrări din domeniul de activitate al societăţii.

"Nu am fi o firmă de succes dacă nu am avea în vedere viitorul. Dacă doriţi să colaboraţi cu un colectiv superior calificat, tânăr şi dinamic, pregătit să satisfacă cele mai înalte exigenţe, nu ezitaţi să ne contactaţi."

Familia Licofrig

Înapoi